Facebook Google ons Conact Home

Buitenlandse kazen Hollandse kazen Wijnen Noten Tapas Worst Overige


Gezondheids mix

Natuurmix: supervers en topkwaliteit.

Vol met omega 3-6
Supervers en topkwaliteit
100 % puur natuur en zonder toevoegingen
Deze door ons zelf samengestelde ruwe mix bevat hazelnoten bruin, hazelnoten wit, amandelen bruin, amandelen wit, paranoten, pecannoten en walnoten.

Het is een hele gezonde mix vol voedingsstoffen. Niet alleen gezond om ze te eten, maar ook nog lekker om in een cake te verwerken of door de yoghurt heen te doen.
Je krijgt er een vol gevoel van en het is goed voor je hart- en bloedvaten.†Ze zijn rijk aan gezonde vetten en het zijn heerlijke smaakmakers.

IngrediŽnten: Cashew, Pistache, Macadamia, Amandelen,Hazelnoten,Paranoten,Walnoten en Pecannoten.
€ 4.99


Cashewnoten

Cashewnoten zijn heerlijk om als snack te eten. Deze ongezouten noten hebben een lekkere, gebrande smaak. Daarnaast is het een van de meeste populaire notensoorten die wordt gegeten.

Gezonde noten
Cashewnoten bevatten veel gezonde voedingsstoffen. †Ze zijn erg gezond en zitten vol met eiwitten, fosfor, ijzer en magnesium. Ze bevatten over het algemeen minder vetten dan andere noten. Naast de gezonde voedingstoffen zitten er wel veel calorieŽn in, dus een handje noten per dag is vaak wel genoeg.


€ 3.49


Pistache

Pistachenoten zijn lekkere, voedzame noten die te herkennen zijn aan de karakteristieke schil. Rijpe pistachenoten springen open op het moment dat ze rijp zijn en zijn te herkennen aan hun groene kleur. Onze noten zijn afkomstig uit Amerika en worden geroosterd en licht gezouten, wat zorgt voor een heerlijke smaak.

Het eten van pistachenoten heeft een positieve werking op het lichaam. Naast dat de noten een goede bron zijn van B- en E vitaminen, zijn zij ook rijk aan de mineralen fosfor, ijzer, magnesium, zink en calcium. De antioxidanten in pistachenoten gaan een hoog cholesterol gehalte tegen en verlagen hiermee de kans op hartkwalen. De pistachenoten bestaan voor een groot gedeelte uit eiwitten, koolhydraten en (onverzadigde) vetten en zijn hierdoor een goede bron van energie.


€ 3.99
Algemeen


Kaas van Faas Hoorn
Betje Wolffplein 115
1628 NH Hoorn

0229-246766
info@pcsales.nl

www.kaasvanfaashoorn.nl
www.facebook.com/kaas.vanfaashoorn

Producten


Buitenlandse kazen

Hollandse kazen

Wijnen

Noten

Tapas

Worst

Overige

Openingstijden


Maandag : 10 : 00 - 18 : 00
Dinsdag : 08 : 00 - 18 : 00
Woensdag : 08 : 00 - 18 : 00
Donderdag : 08 : 00 - 18 : 00
Vrijdag : 08 : 00 - 18 : 00
Zaterdag : 08 : 00 - 17 : 00
Zondag : gesloten