Facebook Google ons Conact Home

Buitenlandse kazen Hollandse kazen Wijnen Noten Tapas Worst Overige


Fromage de chevre 350gr

Deze op ambachtelijke, authentieke gemaakte worsten zijn van zuiver varkensvlees gemaakt en bedekt met natuurlijke bloem of echte kruiden. Al onze worsten zijn rijkelijk gevuld met diverse echte producten en hebben een heerlijke smaak in combinatie met een 1ste kwaliteit rauw varkensvlees. Het witte poeder wat op de worsten zit, is een natuurlijk bloem (zoals Penicillium) dat de authenticiteit van de worsten kenmerkt. Als de worsten op een droge luchtige plaats, met een aanbevolen temperatuur van onder de 18 graden wordt neer gehangen of gelegd worden de worsten steeds rijker en krachtiger van smaak, ze worden dan ook langzaam aan droger, (rijpingsproces ). Als er gebruik wordt gemaakt van het rijpingsproces is de worst maanden lang houdbaar, in de koelkast zijn ze +- 6 weken houdbaar. Na een lang rijpingsproces kunnen de worsten groen gaan ogen, dit heeft geen invloed op de kwaliteit en de authentieke smaak van de worsten.

€ 6.95


Olijfworst

Deze op ambachtelijke, authentieke gemaakte worsten zijn van zuiver varkensvlees gemaakt en bedekt met natuurlijke bloem of echte kruiden.  Al onze worsten zijn rijkelijk gevuld met diverse echte producten en hebben een heerlijke smaak in combinatie met een 1ste kwaliteit rauw varkensvlees.
Het witte poeder wat op de worsten zit, is een natuurlijk bloem (zoals Penicillium) dat de authenticiteit van de worsten kenmerkt.
Als de worsten op een droge luchtige plaats, met een aanbevolen temperatuur van onder de 18 graden wordt neer gehangen of gelegd worden de worsten steeds rijker en krachtiger van smaak, ze worden dan ook langzaam aan droger, (rijpingsproces ).
Als er gebruik wordt gemaakt van het rijpingsproces is de worst maanden lang houdbaar, in de koelkast zijn ze +- 6 weken houdbaar.
Na een lang rijpingsproces kunnen de worsten groen gaan ogen, dit heeft geen invloed op de kwaliteit en de authentieke smaak van de worsten.


€ 7.00


Kruidenworst 300gr

Deze op ambachtelijke, authentieke gemaakte Provençaalse kruiden worst is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd varkensvlees en is bedekt met een coating van kruiden.
Provençaalse kruiden worst komt oorspronkelijk van het landschap de Ardeche in Frankrijk, de kwaliteit is nog steeds even waardig zoals de voorouders het van de Ardeche vroeger maakten.
De basis samenstelling van Provençaalse kruiden bestaat uit tijm, marjolein, rozemarijn en bonenkruid.


€ 6.75
Algemeen


Kaas van Faas Hoorn
Betje Wolffplein 115
1628 NH Hoorn

0229-246766
info@pcsales.nl

www.kaasvanfaashoorn.nl
www.facebook.com/kaas.vanfaashoorn

Producten


Buitenlandse kazen

Hollandse kazen

Wijnen

Noten

Tapas

Worst

Overige

Openingstijden


Maandag : 10 : 00 - 18 : 00
Dinsdag : 08 : 00 - 18 : 00
Woensdag : 08 : 00 - 18 : 00
Donderdag : 08 : 00 - 18 : 00
Vrijdag : 08 : 00 - 18 : 00
Zaterdag : 08 : 00 - 17 : 00
Zondag : gesloten